VÍDEO REPORTATGE i ENLLAÇOS
Finals del VII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2016
Dissabte 12 de març es van disputar les finals de 5è i 6è de primària, al matí, i de 1r i 2n de secundària, a la tarda. El lloc escollit va tornar a ser el gimnàs de l’Escola del Parc del Prat de Llobregat, que no va poder donar abast davant l’aflux dels pares, familiars, mestres i professors que van acompanyar els alumnes finalistes.

56 parelles de primària (112 alumnes) 40 de secundària (80 alumnes ), de 15 ciutats diferents, es van poder conèixer i compartir el tauler durant les 3 emocionants rondes d’un dissabte que invitava a passar el temps més aviat tocant la pilota. Tot i així, l’atracció de les paraules va ser més forta, amb l’essencial contribució d’un entorn relaxat, on els somriures i el bon ambient predominaven.

A l’hora d’haver de decidir quina paraula posar sobre el tauler, amb l’afegit de fer el màxim de punts, neixen no pocs dubtes. És aquí on intervé l’ajut de jugar en parelles, on la col·laboració esdevé un element primordial i l’intercanvi d’opinions moltes vegades porten a la millor elecció.

Coneixement del vocabulari, estratègia, càlcul ràpid, capacitat d’anagramar, tot plegat van constituir els ingredients durant la jornada sencera, que els “cuiners” més hàbils van saber barrejar per a arribar al cim del podi.

Malgrat que tothom hi va guanyar moltíssim només per haver-hi participat, des de noves amistats fins a l’experiència d’haver passat per un esdeveniment aital, les tres parelles triomfadores de cada categoria van gaudir de l’honor de pujar a l’escenari per a rebre els trofeus que premiaven l’esforç i la tenacitat d’haver assolit els millors resultats.

No podem oblidar de donar les gràcies als mestres i professors que van preferir sacrificar un dia sabatí per a fer costat als alumnes:
Maria Santanach, Ferran Rodríguez, Pedro García i Nahuel Sorli del Col·legi Montserrat, de Cerdanyola del Vallès;
Cristina Millan de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, de Barcelona;
Susana Gómez, Eva García, Joan Fernández i Sònia Pedreira de l’Escola Joan Coret, de Badalona;
gnasi Anton del Col·legi Frangoal, de Castelldefels;
Els professors de l’Escola Els Pins, de Castelldefels;
Vicent Chofre de l’Institut Les Marines, de Castelldefels;
Elena Ferré del Col·legi Sant Ferran, de Castelldefel
Eloi Ferret de l’Escola Canigó, de l’Hospitalet de Llobregat;
Núria Garcia i Elena Tugues de l’Institut Estany de la Ricarda, del Prat de Llobregat.

Agraïm també la presència de Pilar Eslava, regidora d’educació, així com de Margarita García, regidora d’acció social del Prat de Llobregat, qui ens donen suport sempre que el Prat de Llobregat esdevé el baricentre de l’Scrabble en català.

Gràcies també als col·laboradors d’aquesta VII edició de les Finals de Scrabble Escolar en Català: l’Ajuntament del Prat de Llobregat a l’Escola del Parc i al seu director Francisco Yebra, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat, els clubs de Scrabble del Prat de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat, Premià de Mar, Santandreu de la Barca,Club Scrabble de Celrà, la Federació Internacional de Scrabble en Català, les AMPA de les escoles participants,Catamots i Mattel, així com als esponsors: JugarXJugar.

També al CNL de Catalunya i a la Plataforma per la Llengua per al seu suport.
Als enllaços d’avall es poden consultar vídeos i fotos de les finals de 5è i 6è de primària i 1r i 2n de secundària del VII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans:

Gravació TV Prat:

http://elprat.tv/…/prat-seu-la-final-del-campionat-dscrabb…/

Vídeo primària:

https://www.youtube.com/watch?v=EtCQkEgQtKw&feature=youtu.be

Vídeo secundària:

https://www.youtube.com/watch?v=7wmRR8rd8cU

Fotos primària:

https://drive.google.com/folderview…

Fotos secundària:

https://drive.google.com/folderview…

Ben aviat, rebreu informació per participar al VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017.

‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬ ‪#‎catala‬ ‪#‎castelldefels‬‪#‎barcelona‬ ‪#‎altafulla‬ ‪#‎lleida‬ ‪#‎elx‬ ‪#‎castello‬ ‪#‎girona‬ ‪#‎andorra‬ ‪#‎escoles‬‪#‎tarragona‬

classificacio_primaria_2016_vii_escolar


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.