El Dia Mundial de l’Scrabble, 13 d’abril, vam visitar la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú, ja que el seu Club de Scrabble s’havia animat a organitzar el seu primer campionat!

campionat de Vilanova

Malgrat la ja coneguda problemàtica ferroviària, vam gaudir d’una jornada amb molt bon ambient, vora mar i amb un temps esplèndid. El pica-pica el va preparar l’Ester Gómez que va implicar-se al màxim perquè tot anés a la perfecció.

Al parlament de benvinguda, la Queti Vinyals (del CNL de Vilanova, que dona suport al grup de Scrabble local) va destacar la feina feta per Jordi Pujol, que va crear el Club de Vilanova i la Geltrú, i l’Ester Gómez, l’actual dinamitzadora. El fet de mantenir les trobades de joc regularment ha creat un interès per l’Scrabble en català i ens ha aportat cinc debutants a aquesta jornada!

debutants

Les partides han desenvolupat amb els alts i baixos als que estem acostumats: bona i mala sort amb les fitxes, darrera jugada que capgira el resultat d’una partida, paraules curioses…

Un detall important va ser que, degut al tren, Martí Roé es va perdre la primera partida, la qual cosa fa pensar en què la classificació final podria haver estat una mica diferent…

Classificacions

El podi ha quedat així:

  • 1a posició: Cristina Bassóns
  • 2a posició: Jordi Pujol
  • 3a posició: Adrià Maynés
  • Millor jugada amb X: Joan Sans, amb XATES de 116 punts
  • Millor jugadora de Vilanova i la Geltrú: Ester Gómez
  • Millor sub1000: Anna Perales
  • Debutants: Toni Cutillas, Xavier Anguera, Isabel Valdivieso, Queti Vinyals i Martí Raventós.
premiats
classificació Vilanova

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.