Actualment, per consultar el nostre diccionari oficial de Scrabble en Català en línia, el LEXIMOTS, hi ha dues maneres de fer-ho:

  • Amb qualsevol dispositiu, mitjantçant la seva pàgina web, www.app.leximots.cat.
  • Amb l’APP LEXIMOTS. Per descarregar l’app al vostre mòbil o tauleta Android via Google Play ho podeu fer des de aquí, i si es tracta d’un iPhone o iPad (d’Apple) a App Store. Té l’avantatge que, un cop baixada, la podreu consultar encara que no tingueu connexió a Internet.

Quatre opcions de recerca al Leximots

  1. Validar una paraula (o més, si feu una jugada on es creïn diversos mots). Al cercar el mot escrit al fons de paraules del diccionari: sortirà un fons verd si es dona per vàlida o un fons vermell, si no és així.
  2. Anagramar vàries lletres. Hi ha dues columnes: una amb les paraules trobades al Leximots amb les lletres que s’han cercat. A l’altra columna amb una lletra de més (un escarràs o fitxa que ja estigui al tauler).
  3. També es pot fer una cerca concreta. Per exemple: em cal una paraula de 4 fitxes que tingui la Z com a primera lletra… Ara podreu trobar totes les maneres possibles de combinar les vostres fitxes!
  4. Només a les apps, teniu el constructor de paraules. Amb les lletres que se li ofereixen, troba les jugades possibles amb totes elles i també mots amb només part d’aquestes lletres, en quantitat descendent.

Per treure el màxim profit del nostre Leximots, totes les opcions de la web estan explicades al seu propi article. Per l’APP, teniu aquest altre (encara que bàsicament funcionen igual).

El nostre diccionari oficial de Scrabble en Català en línia està avalat per Mattel (propietària del joc) i té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Esperem que el nostre esforç per facilitar-vos la consulta en línia us sigui profitosa i us animi a jugar a Scrabble en català més i més!

diccionari oficial de Scrabble en Català en línia, en línia, online, diccionari, català, leximots, app, web, llengua catalana, scrabble, scrabblecat, escrable, validador, anagramador, anagrama, anagrames, cerca, cercar, patrons, cerca per patrons, validar, paraules, paraula, mot, mots, comprovar, comprovació, scrabble català, scrabble en català, oficial, Mattel, Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya, cultura, itujugues, jugar, joc en català

Logotip del Diccionari Oficial de Scrabble en Català en línia, el LEXIMOTS.

2 comentaris

ojo`j · 8 de juliol de 2012 a les 13:15

melicotó

admin · 9 de juliol de 2012 a les 8:43

melicotó

[del ll. malum cotonium ‘fruit del codony’, per haver estat el resultat d’un empelt del presseguer amb el codonyer, amb e inicial per influx de meló]

m BOT/AGR Fruit del melicotoner.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.