Missatge institucional

Per segon any a Girona, a la magnífica seu de El Foment, hem celebrat el segon Gran Campionat de Scrabble en Català, organitzat per la Plataforma per la Llengua-ADAC i la Federació Internacional de Scrabble en Català. 

El campionat ha estat el punt de trobada d’alguns dels millors jugadors de scrabble en català i d’alguns campions catalans de scrabble en espanyol, que han decidit de fer el pas de jugar també en català i s’estan afegint als nostres campionats. 

premis

El Gran Campionat de Girona és, juntament amb el de Mallorca i Barcelona, una de les baules del Circuit de Grans Campionats de Scrabble en Català amb premis en metàl·lic, organitzats per la Plataforma per la Llengua i la Federació Internacional de Scrabble en Català i que volem anar ampliant progressivament, fins a completar un circuit que abasti tots els territoris dels Països Catalans. 

Des de la Federació Internacional de Scrabble en Català, volem agrair molt especialment a El Foment, la Plataforma per la Llengua i a l’ADAC la seva implicació i col·laboració en l’organització d’aquest campionat i, com no podria ser d’altra manera, als i les scrabblistes que hi van participar i que, amb el seu entusiasme i el seu fair play, demostrat en l’acolliment a jugadors i jugadores novells, fan possible que els nostres campionats esdevinguin, també, veritables festes de la llengua. 

A tots i totes, moltes gràcies.

Crònica del campionat

No era fàcil saber qui quedaria al podi; les primeres partides dels que semblaven favorits no van anar tan bé com s’esperava, i jugadors novells feien més mal del que la seva inexperiència feia pensar. Això va donar emoció al campionat, que va provocar moltes travesses i, al final, sorpreses.

jugant

Com ja és habitual a aquests Grans Campionats, vàrem tenir retransmissió de Twitch, que va gestionar l’Andreu Pont. Podeu recuperar les partides al nostre propi Twitch i properament al Youtube.

twitch

Classificació final

El podi va quedar així:

classificació Girona
  • 1a posició: Joan Andreu, de Moià
  • 2a posició: Daniel Ramos, de Tiana
  • 3a posició: Jordi Plana, de Montblanc
  • Millor jugada amb Ç: Marta Rovira, de El Vendrell, per ERIÇARÀ
  • Millor jugador de Girona: Robert Ametller, de La Bisbal d’Empordà
  • Millor sub1000: Anna Salgot, de Ateneu-Barcelona
guanyadors

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.