Hi havia molta expectació per al nou campionat que s’estrenava com a darrera fita de la temporada: el de Malgrat de Mar, orquestrat per en Jordi Pujol i el grup de jugadors que, ja fa dos anys, ha anat formant amb trobades setmanals al centre cívic del Castell i la Verneda.

A la ràdio Ona Malgrat li van fer una entrevista uns dies abans, intrigats per aquest esdeveniment.

Però el dia va arribar i una vintena de jugadors hi van fer cap, sense fer cap de la temptadora platja que s’estenia a pocs metres de l’Arxiu Municipal.

jugant

Com passa darrerament, no hi havia clars favorits. Les partides van donar moltes sorpreses… i molts scrabbles! No en va, hi havia un premi específic, i tothom va voler tenir possibilitats d’endur-se’l.

També calia esprémer-se el cervell si es tenia accés a una M i una G… Hi havia una paraula amb molts punts amagada al faristol amb aquesta dues lletres, tant de MalGrat? Perquè hi havia un altre premi per això.

I no ens podem estranyar que fossin tan competits! Els premis eren molt llaminers, amb productes de la terra i llibres d’escriptors de la ciutat.

Van aparèixer paraules interessants, com és habitual: ateserar (posar a punt el forn per rebre el pa), querigma (en el Nou Testament, anunci de la salvació), betza (panxa voluminosa), maçada (cop de maça), enfredar (refredar)…

També cal destacar la motivació de la nova fornada de jugadors: la Sofia, que s’estrenava, i en Robert, que era el seu segon campionat. Les participants de la ciutat, l’Anna i la Dolors, només havien jugat en una competició feia més d’un any, però també van demostrar molta disposició i van fer un bon paper.

Classificació final

Els premis van ser per…

  • 1a posició: Marta Rovira
  • 2a posició: Cristina Bassóns
  • 3a posició: Joan Barceló
  • Millor jugador local: Jordi Pujol
  • Millor jugada amb M i G: Vicenç Castelló, amb querigma
  • Més scrabbles: Joan Andreu
  • Debutant: Sofia Ferrís

També van haver fesols del ganxet per alguns participants que no van tenir premi gràcies a un petit sorteig.

foto de grup

Agraïm la participació de tots els jugadors de la trobada i a les facilitats que l’Ajuntament de Malgrat de Mar, en la persona de Lurdes Borrell, ens han donat per dur a terme aquest campionat.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.