La FISC, creada a l’any 2009, ha anat fent al llarg d’aquests anys, activitats variades. Algunes des de la mateixa Federació, d’altres amb els seus clubs i grups de joc vinculats i també col·laborant amb d’altres entitats, com els CNL’s de Catalunya, Plataforma per la Llengua, biblioteques i altres centres cívics i culturals. Per no parlar de la feina que Scrabble Escolar fa a les escoles, dins i fora de Catalunya.
No podem arribar a tot arreu, però intentem, malgrat les nostres limitacions, inspirar a d’altres persones o entitats per a que, amb la nostra col·laboració o pel seu compte, donin a conèixer aquest magnífic joc arreu del territori de parla catalana. Les estadístiques, inevitablement, no són complertes, ja que d’altres persones individuals o entitats fan les seves pròpies activitats i no sempre en som conscients d’aquestes.
Com es pot veure, cada cop s’arriba a més gent! Ja siguin nens o adults, esperem que la població conegui l’Scrabble en català i en gaudeixin, tant competint com, simplement, jugant amb la família o els amics. Seguim endavant!
Les estadístiques de la temporada 2016-2017 i les històriques des dels inicis de la FISC, estan aquí.

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.