2016-01-14-TV-LH-I-Duplicada

La Televisió de l’Hospitalet de Llobregat es fa ressò del 1r Campionat de Scrabble Duplicat de l’Hospitalet.

Els aficionats a jugar amb les paraules tenen una cita el proper dissabte a la Biblioteca Tecla Sala. Allà, a partir de les 5 de la tarda, tindrà lloc el primer campionat de Scrabble duplicat de l’Hospitalet, una modalitat lleugerament diferent de la que es juga habitualment.

“A la modalitat clàssica s’enfronten dos jugadors. En la duplicada tots els jugadors parteixen de les mateixes fitxes, de manera que elimines l’atzar”. Sayaka Kamikariya, presidenta del club de Scrabble L’Hescarràs, es refereix al fet que, si en una partida de Scrabble convencional cada jugador parteix de les fitxes que li toquen per bona o mala sort, en una partida duplicada tots els jugadors tindran sobre la taula les mateixes lletres, de manera que els caldrà ser més hàbils i imaginatius que la resta per poder guanyar.

El Club L’Hescarràs és l’organitzador d’aquest campionat a on tothom està convidat a participar. Cal tenir present, però, que no és pas un joc senzill. “Jugar a aquesta modalitat requereix dominar la llengua i el vocabulari, i tenir molta capacitat de concentració”, explica la Sayaka. Qui no s’atreveixi a competir, pot acostar-se fins a la biblioteca Tecla Sala i observar les partides.

El de dissabte serà el primer campionat duplicat oficial d’aquest 2016 del circuit de Scrabble de la Federació Internacional de Scrabble en Català. No hi haurà cap temàtica ni preparació concreta i serà únicament dirigit per ordinador.

S’atorgaran quatre premis, al primer, segon i tercer classificat, i al jugador que aconsegueixi el major nombre de jugades màster. Per a participar en el primer campionat de Scrabble duplicat de l’Hospitalet només cal contactar per correu electrònic amb L’Hescarràs, info@l-hescarras.cat.