Com cada any, el SACS-Sant Andreu Club de Scrabble va acollir una matinal de scrabble inclosa en els actes de la Festa Major de la vila.

Durant gairebé quatre hores es va combinar la competició amb un ambient lúdic i joliu que va compensar una assistència menor que altres anys, segurament a causa de l’«aqüeducte» provocat pels dies festius de la primera setmana de desembre.

Aquest torneig es caracteritza des dels seus inicis per oferir noves perspectives per jugar al nostre joc de llengua preferit. En aquest cas, el SACS va dissenyar una nova modalitat, la Roda de l’Scrabble, que va tenir una excel·lent acollida per part dels participants. A partir de les regles bàsiques de l’scrabble clàssic, la Roda fa que tots els jugadors canviïn cada tirada de tauler, faristol i contrincant, capgirant l’estratègia que es fa servir en les modalitats oficials i, consegüentment, forçant a obrir les ments cap a nous reptes.

Tant la duplicada, amb què vam encetar la sessió, com la roda de l’scrabble que es va jugar a continuació, van tenir com a guanyadora la representant del SACS Montse Hergueta, que retornava als faristols després d’uns mesos d’inactivitat; tot un èxit per al club organitzador, que es va completar amb l’assoliment dels dos segons llocs.

Els premis van consistir en llibres, tant de narrativa com de poesia.

Les classificacions de les dues competicions han estat les següents:


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.