Tornen els tornejos a Mindsports Academy!
Des de la Federació hem organitzat un torneig en línia on podràs jugar còmodament des de casa… o des d’on vulguis! Serà el dissabte 26 de maig a les 19 h. Atents, que hi haurà premi! Aquell qui quedi primer/a podrà participar gratuïtament al següent campionat de la temporada, que serà el de l’Hospitalet de Llobregat! Calen més al·licients?

 

Mecànica del joc:

Cal estar registrat a www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble (és gratuït) i entrar a la sala de joc (clicant JUGA ARA). També pots entrar directament a l’àrea de joc aquí: https://www.mindsportsacademy.com/SportsRoom. Òbviament, cal que trieu el CATALÀ al vostre perfil!

A la pestanya de Tornejos veueu “Torneig de primavera (CATALÀ)”: inscriviu-vos i esteu atents a l’hora indicada, perquè llavors començarà el torneig, sens falta! Pel moment, hem “bloquejat” els 8 jugadors perquè no s’apunti algú dies abans i després no hi participi, perquè llavors es creen byes involuntaris. Mitja hora abans del campionat, començarem a retirar aquest jugadors falsos perquè us pogueu incriure vosaltres.

Hi ha un màxim de 8 participants, i si som imparells, hi haurà algun bye (com als campionats reals). Les partides estan sincronitzades: hi ha 10 minuts per a cada contrincant, cal utilitzar bé el vostre temps o us anirà a la contra! Entre partida i partida cal deixar la pantalla activada: quan sigui l’hora de la següent ronda (ho avisa) recomençaran les partides, canviant de contrincants, fins completar les tres rondes. La primera ronda serà eliminatòria, però a la segona ronda, els quatre guanyadors de la primera ronda jugaran entre ells, i a la tercera ronda, els dos guanyadors de la segona ronda es disputaran el primer i segon lloc, i els perdedors de la segona ronda, s’enfrontaran per jugar-se el tercer i quart lloc.

#scrabbleencatalà #scrabblecat #scrabble #escrable


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.