cartell-de-la-fira-del-llibre-de-sant-jordi

El diumenge, 19 d’abril, s’organitzarà el I Concurs de Scrabble de Martorell, així com un Taller de Scrabble en català, a l’edició d’enguany de la Fira del Llibre de Martorell, al Centre Cultural de Martorell (pl. de les Cultures, s/n).

Els dos esdeveniments escrablístics estan organitzats per l’Ajuntament de Martorell, la Biblioteca de Martorell i la Federació Internacional de Scrabble en Català.

El programa de la jornada de Scrabble de Sant Jordi de Martorell serà:

11.00-14.00 Taller de Scrabble obert

El taller s’adreça a tots els públics, adults i nens. L’objectiu del taller és aprendre a jugar a l’Scrabble, un joc que facilita l’ús correcte de la llengua en l’aspecte lèxic, ortogràfic, morfològic i semàntic. També representa un bon exercici de lògica, matemàtica i estratègia. El taller estarà supervisat i animat per persones amb un alt grau d’experiència tant en el camp del joc, com didàctic.

16.30-18.30 1r Concurs de Scrabble en català de Martorell

La coronació de la jornada escrablística de la Biblioteca de Martorell constarà d’un concurs de Scrabble, el 1r de Martorell, en què les persones inscrites tindran l’oportunitat de gaudir de les virtuts del joc, durant dues rondes. El concurs, amb un caràcter marcadament lúdic, estarà precedit per una breu explicació de les normes del joc.

Categories: Campionats

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.