Farem una activitat de Scrabble en català a la Factoria Coma Cros de Salt!

El dissabte 9 de novembre, la Factoria Cultural Coma Cros del municipi de Salt organitza la II Jornada de Creativitat, un esdeveniment cultural que vol donar a conèixer la Factoria Cultural Coma Cros. 

Es volen difondre les activitats que s’hi duen a terme i enxarxar les diferents institucions que hi tenen seu, entre elles l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquesta jornada pretén dinamitzar i promocionar la Factoria Cultural Coma Cros i, sobretot, mostrar tot allò creatiu que s’hi cou a l’interior. Cada entitat i organisme ha programat alguna activitat gratuïta i per a tots els públics, com tallers, xerrades, visites guiades, teatre… L’Oficina de Català del CPNL de Salt organitzarà partides de Scrabble simultànies, més una partida compartida en un Scrabble gegant, entre 10 i 13 h del matí. Des de la Federació Internacional de Scrabble en Català ens hi afegim per segon any per dinamitzar aquesta activitat i fer que tothom es diverteix i conegui aquest joc!

Serem a la plaça 1 d’Octubre, us hi esperem!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.