Els membres del Club de Scrabble d’Eivissa van passar una diada de Sant Jordi amb una multitud d’activitats. Al bell mig de Vila, a s’Alamera, van estar presentant el joc de l’Scrabble i venent llibres en català, a fi de tenir una base més sòlida de finançament dels propis campionats i millorar la dotació material. Amb un horari ben estructurat per torns, hi van participar molts dels membres actius: Adelaida Pascual, Maria Ribes, Tomeu Perelló, Mónica Yern, Neus Torres i Roser Alenyar.

Amb la mateixa finalitat, d’insuflar l’amor a la llengua i les lletres, d’una manera lúdica, dos instituts d’Eivissa van poder gaudir de la perícia dels membres del club eivissenc. A l’IES Quartó de Portmany de Sant Antoni de Portmany, Joan Manel Matoses va impartir un taller de Scrabble, després de la reeixida primera experiència del novembre integrada en les activitats del Correllengua.

Al mateix temps, a l’IES Santa Maria d’Eivissa, Tomeu Perelló i Neus Ribas van coordinar una gimcana escrablística i festiva!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.