Un dia i mig d’efervescència escrablística, clàssica i duplicada, amb 33 hostes de 10 clubs d’arreu dels Països Catalans, un sol lluent però de parca radiació, una escola acollidora el menjador del qual es va transformar en el camp d’intercanvi voluntari de fitxes i mots, en definitiva, un altre cap de setmana intens de Scrabble en estat pur!

NOU! Un parell de vídeos que testimoniegen la manifesta exaltació de la Sínia. Premeu els dos fotogrames! (Cortesia de Francesc Gallèn)

Amb gran alegria es va celebrar la reincorporació en plena forma d’Enric Borràs. El club amb el nombre més gran de participants (13) va ser el Queimada, seguit de Sabadell, Matadepera, Eivissa, CASC, el Prat, Manresa, Molins de Rei, Badalona i els amfitrions cerdanyolencs!

El mateix dissabte a ja altes hores vespertines (si és que el temps passa tan de pressa) es coneixien els guardonats amb samarretes, trofeus, petons, abraçades i la felicitat que van tastar de la copa d’una alegre germanor.

Puix que sense números no hi hauria matemàtiques, i per extensió tampoc estadístiques, donem als números el que és dels números, per a trobar-hi els prodigiosos que després de 3+3 rondes, van gaudir de premis i aplaudiments:

Els tres primers classificats:

1. Octavian Mocanu (5p.)

2. Miquel Sesé (5p.)

3. Gabriel Bas (5p.)

Nombre més gran de scrabbles en tot el campionat:

Joan Capdevila (20 – empatat amb Nemesio Moreno, però millor classificat)

Jugada de més puntuació amb la NY:

Eulàlia Abelló (108p. – senyalar)

Jugada de més puntuació:

Anna Perales (148p. – bel·licós, inferior als 167p. d’ensopirà d’Octavian Mocanu, però responent al criteri d’un premi per participant)

Millor progressió donada pel Swiss Perfect:

Marga Colillas (+18, inferior als +23 de Gabriel Bas, però responent al criteri d’un premi per participant)

Diumenge l’aventura va continuar, ara amb la primera duplicada oficial de la temporada. Vuit aguerrits competidors van sobreviure a un exercici de voluntat d’acer de dues hores i mitja, i 23 jugades, el guanyador del qual va ésser, sense dret d’apel·lació, Nemesio Moreno (902p./947p. i 16 jugades màster encertades).

Més avall podeu trobar les classificacions completes:

Campionat Clàssic

Campionat Duplicat


2 comentaris

Club Scrabble Eivissa · 14 de març de 2012 a les 19:10

Ens ho vàrem passar molt bé, moltes gràcies al CS Cerdanyola per la magnífica organització i acollida. També, com no, moltes gràcies a totes les jugadores i jugadors amb els quals vàrem passar bons moments i vàrem aprendre molt!

admin · 14 de març de 2012 a les 19:18

Gràcies a vosaltres per haver-hi vingut i haver-vos afegit a la gran festa de l’Scrabble i no només!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.