Un any després del 1r Concurs de Scrabble del CNL de l’Hospitalet de Llobregat, vam voler que la història es repetís amb el mateix èxit, un nou dissabte, en un altre lloc emblemàtic de la ciutat, la Torre Barrina, aplegant les forces del CNL de l’Hospitalet de Llobregat, el Club de Scrabble L’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat, la Federació Internacional de Scrabble en Català i Mattel.

A les 5 de la tarda, en plena Festa Major de Collblanc i la Torrassa, 27 participants atrets per l’inefable encant de la llengua van emprendre l’aventura d’una fugaç introspecció dels mots confinats al tauler de Scrabble. Un any més és sinònim d’una major experiència, que en l’economia del joc es tradueix per 23 scrabbles amb centenària inclosa (ajupíeu, de 103 punts, troballa d’Arola Conesa i Neus Juvillà), concentració màxima, partides molt disputades fins a la darrera jugada i un berenar reconfortant, en resum, un dissabte especial i inoblidable!

Heus aquí els rècords i premis de la jornada. Val a dir que tothom va guanyar, materialment i sobretot espiritual, gràcies també als extraordinaris equips del CNL de l’Hospitalet i del Club de Scrabble l’Hescarràs de l’Hospitalet. Al mateix temps agraïm el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, i la presència de Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Lluís Esteve, regidor d’educació, i Jesús Husillos, regidor del districte Collblanc i la Torrassa.

1a plaça

Isabel Antonino i Carles Cassanyes – 3 victòries

2a plaça

Arola Conesa i Neus Juvillà – 3 victòries

3a plaça

Julita Sanou i Maria Majó – 2 victòries

Jugada de més puntuació, amb la H

HULES 40p. Núria Gausachs i Carles Salvadó

Scrabble de més puntuació

CAMINES 79p. Montserrat Bruguera i Aleix Martínez

Jugada de més puntuació sense ésser scrabble

HA 56p. Helena Escobar i Víctor Torres


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.