L’Scrabble en Català ha tornat ha estar representat en aquesta catorzena edició a través de la FISC i per Scrabble Escolar.
Els monitors Arola, Cristina, Armand, Francesc i amb l’ajut de Magda Falcó, han dinamitzat l’activitat a les carpes, on l’afluència de gent ha estat molt nombrosa.
Any rere any, creix l’interès per aquest joc inclusiu i cohesionador, on l’idioma és l’element d’unió entre els participants. Pares i fills, germans i germanes, colles d’amics… han aprofitat el nostre taller per practicar l’Scrabble o per aprendre com s’hi juga.
En aquesta mena d’activitat és on es veu més clar el component de cohesió social que té l’Scrabble: famílies xineses, marroquines, italianes, sudamericanes… malgrat parlar entre ells en l’idioma familiar, han volgut posar a prova el seu català i aprendre paraules noves. Així és com es crea un país unit en la diversitat, tant lingüística com cultural.
Agraïm les visites rebudes d’Ester Franquesa (directora del departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya), Òscar Escuder (president de Plataforma per la Llengua), Isabel Romano (responsable de l’àrea de jocs i joguines de la Plataforma per la Llengua), Rosa Monforte (responsable del SLC de Sant Andreu de la Barca)… el seu suport ens confirma que anem pel bon camí!

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.