La solpostada del dissabte, 8 de setembre, va testimoniejar a la plaça del Gas una trobada literalment…literal, en què nens i adults es van sotmetre a un exigent i alhora divertit examen de coneixements de llengua. En una paraula, a la 2a edició del Superdictat organitzat per la Plataforma per la Llengua de Sabadell.

Vint hores després, diumenge, 9 de setembre, el mateix escenari va protagonitzar una multitudinària trobada amb les 100 fitxes, 8 de les quals anomenen el joc de Scrabble, amb la participació de nombrosos membres del Club de Scrabble de Sabadell, i el suport de la FISC. El vídeo de més amunt presenta el resum d’un vespre d’activitat sobretot mental, al voltant dels taulers de Scrabble, d’on van resultar els guanyadors de les dues categories, adulta i infantil.

Adults:

1r – Carles Cassanyes

2n – Oriol Fages

3r – Antoni Griera

Infantil:

1r – David Hernández

2n – Harrison Parpillon

3r – Ton Solera

Tot plegat un cap de setmana molt especial, que va donar un matís encara més viu a la Festa Major de Sabadell, gràcies en primer lloc a la dedicació dels membres de la Plataforma per la Llengua de Sabadell, presents en el vòrtex dels esdeveniments: Josep Abad, Tona Codina, Elisabet Medina, Laura Pujol i Maria Rosa Puig.

Hi tornarem d’aquí a un any! Mentrestant, més avall en deixem constància de l’emmirallament a la premsa sabadellenca…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.