Celrà, Visca Celrà… és el clam unànime de tots els participants cada vegada que acudim als seus campionats. El camí cap a la pintoresca i genuïna població del cor de Girona, passant pel meravellós paisatge de la devesa, ens predisposa a passar una jornada de Scrabble entre amics, no exempta de la competivitat necessària per a poder assolir els tradicionals trofeus que els caracteritzen: la Xemeneia de la Fàbrica, tot un símbol dins el circuit de la FISC i de l’Scrabble en Català.
Donem les gràcies als components del Club de l’ Scrabble de Celrà per la seva acollida i tracte: Sònia, Ernest, Imma, Susanna, David… sense oblidar-nos de les dues pubilles Martina i Txell que ens van obsequiar amb unes tendres imatges que aviat editarem.
També felicitar a tots els participants, en particular als guanyadors de tan preuat i simbòlic trofeu.
1r Lloc Eulàlia Abelló del CASC.
2n Lloc Enric Borràs del CASC.
3r Lloc Mercè Illa del CS de Canet de Mar.
Arola Conesa, Millor submil, del CS Premià de Mar.

I una menció especial per a la Eulàlia Abelló i Enric Borrás que, desprès d’un temps absents del circuit, han tornat amb l’energia pròpia dels grans campions.

Agrair també la presència de components dels Clubs de l’Hospitalet de Llobregat, Premià de Mar, Canet de Mar, Queimada de Barcelona i el Prat de Llobregat , que, amb una combinació de joventut i veterania, auguren un gran i futur prometedor per a l’Scrabble en Català.

celra 3 8ddea15f-6ccb-43f1-9ae3-a0ebc05fa962

celra 2 7dca8df2-f399-486b-ac4b-c50a9b832efb

 

VÍDEO CELRÀ …VISCA CELRÀ 2016                 https://youtu.be/AHU23bCgmSE
celrà mig