cart_p_dup

El muladí socràtic cavalcava l’haca, perquè no se li gavanyés el cotxe.

No es tracta del fragment d’una obra surrealista, sinó és una frase que aplega algunes de les jugades que el dissabte passat va fer les delícies dels participants al primer Festival Internacional de Scrabble Duplicat, disputat a Barcelona, a Can Galta Cremat, al bell mig del pintoresc barri de Sant Andreu de Palomar.

cart_p_dup

El Festival no es deia pas internacional per pur caprici, en veritat va reunir gent de 5 països diferents del món: a part Catalunya, des d’Irlanda, passant pel Japó i Romania, i fins al continent sud-americà!

Amarats de l’ambient relaxat de la festa major de Sant Andreu, els participants a aquest vertader Mundial Duplicat, de totes les edats i amb experiències ben diferents, però tenint en comú la joia de jugar amb els mots, es van mesurar els coneixements lexicals, la capacitat de concentració i la tenacitat en una duplicada gens fàcil. Car les fitxes dels faristols van ser el fruit de l’únic atzar permès a una duplicada, el de l’ordinador.

cart_p_dup

I és que els faristols que van sortir, no van ser pas senzills. El primer escrable es va deixar esperar fins a la vuitena ronda: LATRINA (amb la possible alternativa ARILANT). Bravo Cris!

Begué, pítima, eriçàs, bleïu, muladí, jullós, haca, gavanye, per ma fe, calia demostrar un bon domini de l’idioma…

cart_p_dup

Dues hores més tard i amb la calma de la feina feta (cadascú en un grau diferent, però tothom content i feliç), va arribar el moment dels premis, abundosos i divertits, per duplicat, com cal en una ocasió aital, de les fotos i del comiat fins a la propera edició del Festival Internacional de Scrabble Duplicat!

El podi el van ocupar, en ordre:

1. Octavian Mocanu (CS Cerdanyola del Vallès)

2. Cristina Bassóns (CS l’Hospitalet de Llobregat – L’Hescarràs)

3. Mercè Illa (CS Canet de Mar)

Una tasca gens fàcil, però molt ben duta a terme, va recaure sobre les espatlles de les dues jutgesses: Sayaka Kamikariya i Adela Ruiz.

Donem les gràcies a Pilar Uriarte que sempre ens acull amb un somriure i els braços oberts!

Les imatges   fotogràfiques   del campionat un record  farcit  de somriures.

cart_p_dup