A la primera trobada del Gornadal al Centre Cívic Bellvitge-Gornal, el Club de Scrabble Amics del Gornal ha amenitzat un matí de sol i calidesa amb partides de demostració, on els protagonistes han estat els nens.

Hi han donat suport membres del Club de Scrabble de l’Hospitalet i de la Federació Internacional de Scrabble en Català, animats pel mateix objectiu de la difusió del català a l’Hospitalet de Llobregat i arreu mitjançant l’Scrabble. Els testimonis visuals de més avall en donen fe.

Sayaka Kamikariya i Gloria Garrido del CS de l’Hospitalet de Llobregat amb Manuel Prieto i Josep Maria Bonette del CS Amics del Gornal.

Els alumnes del Centre Educatiu Esclat de Bellvitge amb les tutores hi han participat activament.

El Víctor de l’escola Xaloc, amb sa mare Maria José, ens ha delectat amb una habilitat innata per a aquest joc. També els  contrincants: el Damian i el Jonatan han jugat a un bon nivell, ja que l’Scrabble és una eina infal·lible a l’hora de fer amics i socialitzar.

 La Lucía de 8 anys de l’escola el Nen Jesús de Barcelona, atenta a les indicacions de la Gloria, tot competint amb el Manuel i el Josep Maria.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.