Us presentem les estadístiques de Scrabble en català de la FISC de la temporada 2021-2022. Es mostra la temporada i el desenvolupament històric de l’entitat.

Per una banda, les dades de la pròpia Federació, unint la feina feta per tots els nostres clubs i grups de joc.

Les nostres activitats presencials es van mantenir aturades o limitades a principis d’any per l’alerta sanitària, però poc a poc hem anat tornant a la normalitat.

Hem mantingut la Lliga Virtual de Scrabble amb Catamots com a activitat no presencial, ja que hi seguia havent-hi interès.

difusió a les estadístiques 2021-2022

Estadístiques de l’Scrabble Escolar

També s’han realitzat les estadístiques de Scrabble Escolar. És un bon mitjà per fomentar el català a les aules i la integració social que això comporta.

escoles a les estadístiques 2021-2022
escoles a les estadístiques 2021-2022

L’Scrabble a Internet

També hem fet un petit resum de l’Scrabble en català a les xarxes. Per una part, es pot jugar en línia amb el Catamots. I tenim el web del Leximots i la seva versió en app d’Android i Apple (iOs). D’aquesta manera es poden comprovar les paraules d’una manera senzilla i adaptada als nous temps.

El pdf complet es pot descarregar aquí.

Agraïm a tota la gent que ens ha donat suport, ja sigui col·laborant amb nosaltres, participant als nostres actes o confiant en la FISC per a dinamitzar les seves activitats.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.