Us presentem les estadístiques de Scrabble en català de la FISC de la temporada 2020-2021. Es mostra la temporada i el desenvolupament històric de l’entitat.

Per una banda, les dades de la pròpia Federació, unint la feina feta per tots els nostres clubs i grups de joc.

L’alerta sanitària (com a tots els estaments de la societat) també ens han afectat a nosaltres. Les nostres activitats presencials, durant tota la temporada, s’han vist aturades.

Només s’han pogut realitzar algunes petites accions per les xarxes socials o Whatsapp i la creació de la Lliga Virtual de Scrabble amb Catamots, primera i segona edició (aquesta temporada ja anem per la tercera, així que ha sigut una bona experiència!).

estadistiques_FISC_2020-2021_scrabble_catala

Estadístiques de l’Scrabble Escolar

També s’han realitzat les estadístiques de Scrabble Escolar. És un bon mitjà per fomentar el català a les aules i la integració social que això comporta. Per la COVID-19 ha estroncat completament la temporada, impedint fer cap campionat, només alguns tallers a les aules.

estadistiques_escolar_2020-2021_scrabble_catala

L’Scrabble a Internet

També hem fet un petit resum de l’Scrabble en català a les xarxes. Per una part, es pot jugar en línia amb el Catamots. I tenim el web del Leximots i s’ha actualitzat l’app d’Android i acabat la versió per Apple (iOs). D’aquesta manera es poden comprovar les paraules d’una manera senzilla i adaptada als nous temps.

El pdf complet es pot descarregar aquí.

Agraïm a tota la gent que ens ha donat suport, ja sigui col·laborant amb nosaltres, participant als nostres actes o confiant en la FISC per a dinamitzar les seves activitats.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.