Cartell_IV_edicio_Andorra_p

Les biblioteques d’Encamp i de Pas de la Casa celebren el dia de les biblioteques amb una nova edició, la quarta, del campionat de Scrabble en català.

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre, se celebrarà la quarta edició del Campionat de Scrabble en català, en què pot participar tothom que sigui resident al Principat d’Andorra. A Encamp, el campionat es realitzarà el divendres 23 d’octubre, i al Pas de la Casa el divendres 30 d’octubre.

En aquesta edició, que tindrà lloc a les biblioteques comunals, hom comptarà amb una categoria d’infants fins a 14 anys, que jugaran a partir de les sis de la tarda, i amb una categoria d’adults a partir de 15 anys, que començaran a competir a partir de les vuit del vespre.

La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 50 participants per vila i categoria, i s’ha de formalitzar a les biblioteques comunals.

Pel que fa al reglament, se seguirà el vigent de la Federació Internacional de Scrabble en Català. D’altra banda, segons el nombre de participants que hi hagi inscrits, es jugaran partides contra un, dos o tres oponents.

En relació als premis, que es donaran el mateix dia del campionat, els guanyadors de cada vila de la categoria d’adults s’emportaran un IPAD mini per al primer classificat i un joc de Scrabble per al segon. Pel que fa als infants, el primer classificat s’emportarà un Ipod i el segon un joc de Scrabble.

A més, els dies 23 i 24 d’octubre se sortejaran entrades culturals i altres premis sorpresa gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.