Durant la tardor i hivern del 2012 es va gestar, des de Plataforma per la Llengua Canet de Mar, la creació del Club de Scrabble en Català Canet de Mar (CS Canet) i cinc anys després celebrem amb goig en el nostre poble i just quan celebrem els cinc anys de funcionament, la cinquena edició del Concurs de Scrabble del Maresme, la primera competició que vam jugar de les quatre que organitzem habitualment en el poble, si bé aquesta en concret s’ha jugat també a una altra població, Arenys de Mar.

Per recordar l’efemèride dels 5 anys del club de Scrabble, la jugadora del club i sòcia de Plataforma per la Llengua, Jèssica Ayala, ha fet una obra artística especialment per l’ocasió, que hem presentat en aquesta nova trobada escrablística i que podeu veure a la foto que acompanya aquesta crònica, com també la mateixa autora. La pintura l’ha concebut amb motius mariners (aigua, plantes marines, un peix i una medusa) i modernistes, perquè som d’un poble de mar i modernista, i fa referència al nom del club i als seus primers cinc anys. En relleu, enganxat al llenç, presenta les fitxes de Scrabble “C”, “S”, “C” i “M”, corresponents al nom del club, que es completen amb la resta de lletres pintades a la tela. També les fitxes del mot “ANYS”, i anteposat, el número “5” pintat.

Amb 13 jugadors participants de diferents clubs i indrets, la relació de guanyadors/es és la següent:

Primera classificada: Cristina Bassóns (CS L’Hospitalet)
Segon classificat: Francesc Gallen (CS Prat)
Tercera classificada: Arola Conesa (CS Premià de Mar)
Millor jugada amb ela geminada: Mercè Gabardós (CS Canet de Mar), amb el mot “RUL·LO” de 42 punts
Scrabble de puntuació màxima: Imma Ribas (CS Celrà), amb el mot “DESOLADA” de 83 punts
Millor jugadora de Canet de Mar: Mercè Illa (CS Canet de Mar)

Tots els guanyadors es van emportar com a premi Cava per la Llengua de Plataforma per la Llengua i Sumarroca, i així encarar bé les festes de Nadal.

La propera edició del concurs està prevista que es faci a Calella.

Les properes competicions organitzades pel Club de Canet de Mar al 2018 seran els dissabtes: 24/3 el Campionat clàssic, 5/5 el Campionat duplicat i 16/6 el Concurs de Sant Joan, dels quals us informarem puntualment.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.