Vam dur a terme el 1r Torneig solidari de Scrabble per la Marató 2019 i en record de la Magda Falcó.

La Magda Falcó era una gran jugadora de scrabble però, encara més, una gran persona que trobem a faltar a cada esdeveniment, i va morir ara fa un any.

La resposta ha estat massiva. Gràcies a tots els que heu vingut, a molts que ens escrit que no podien ser-hi presents i, en general, a tots els del moviment de l’Scrabble en Català, que de segur de cor, també eren a la seu de la Federació Internacional de Scrabble en Català en aquesta celebració.

Una rebuda amb unes emotives paraules d’Armand Sanmamed, el nostre relacions institucionals de la FISC, en record de la Magda Falcó, han estat el preludi d’una tarda de Marató de Scrabble, humanitat i bon ambient on la llengua ha sigut l’element de cohesió i integració i de país. Aquest torneig ha unit dues grans passions de la Magda: el joc de l’Scrabble i els gats. Els premis han sigut els objectes més felins que us pogueu imaginar… També hem sortejat al final de la jornada el CD de La Marató.

Els premis van quedar així…

  • 1r lloc, Salvador Batlle, del club de Sabadell
  • 2n lloc, Montse Hergueta, del SACS
  • 3r lloc, Jordi Pujol, del Club de Vilanova i la Geltrú.

En aquesta ocasió la competició no era el més important, encara que també va servir per a la participació i la incorporació de nous jugadors al RaScCat.

I es van recaptar 115 € per La Marató, no ens oblidessim! Gràcies a tothom!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.