Us deixem la crònica del 1r Campionat de Scrabble en català a Sant Andreu de Palomar redactada pel secretari del SACS, l’Armand Sanmamed:

Amb la participació de jugadors i jugadores de clubs d’arreu del país —Barcelona, Canet, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Manresa, Matadepera, Premià de Mar, Sabadell i Vilanova— s’ha celebrat al Centre Cívic Can Galta Cremat del districte de Sant Andreu de Barcelona el Primer Campionat de Scrabble en Català en la modalitat clàssica organitzat pel Sant Andreu Club de Scrabble (SACS).

Al bon regust de boca que ens ha deixat l’excel·lent nivell competitiu i de companyonia entre els participants, cal afegir-hi la doble satisfacció que per al nostre club ha significat aquest Primer Campionat. Per una banda, pel que significa com a fita d’una tasca incansable i constant per a la consolidació del SACS; per l’altra, en tant que membres de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), per haver estat els primers en organitzar un campionat clàssic de la FISC, a la capital del nostre país.

Gràcies a tots i totes: als participants per haver-nos acompanyat, a la gent del Centre Cívic Can Galta Cremat per la seva col·laboració i bona predisposició i a la FISC pel seu suport tècnic.

Esperem retrobar-vos ben aviat!!!

Barcelona, Sant Andreu, barri, Sant Andreu de Palomar, 2019, campionat, scrabble, català, llengua, llengua catalana, FISC

Aquesta ha estat la classificació final de la trobada:

  • 1r Lloc, Cristina Bassons del Club de Scrabble de L’Hospitalet de Llobregat
  • 2n Lloc, Àlex Abad del Club de Scrabble de Matadepera
  • 3r Lloc, Mercè Illa del Club de Scrabble de Canet de Mar
  • Premi al millor classificat del SACS, Joan Pons.
  • Premi a la millor paraula amb X, Albert Rico de Matadepera per ENXAUTAT de 109 punts [enxautar: antullar-se]
  • Premi al millor debutant, per David Roig del grup de joc Gràcia-Cassoles

Barcelona, Sant Andreu, barri, Sant Andreu de Palomar, 2019, campionat, scrabble, català, llengua, llengua catalana, FISC


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.