Alumnes del Servei Local de Tarragona han practicat català de manera lúdica gràcies al conegut joc de l’Scrabble

Al llarg del matí de dimarts 4 de desembre, diversos alumnes dels cursos de català han fet unes partides de Scrabble, el popular joc de formar i encreuar paraules.

scrabble, català, CNL, CPNL, servei local, FISC, Tarragona, Federació, internacional

La sessió ha comptat amb la presència de Jordi Pujol, membre de la Federació Internacional de Scrabble en Català, que ha explicat les normes i estratègies bàsiques i ha exercit de jutge.

L’aprenentatge del joc de l’Scrabble facilita la pràctica de l’idioma, fent plurals, conjugant verbs i aprenent paraules noves.

També es va fer una mostra de jocs en català. Aquesta activitat era oberta als alumnes de català i a les parelles lingüístiques.

scrabble, català, CNL, CPNL, servei local, FISC, Tarragona, Federació, internacional

L’activitat s’integra dins la campanya “I tu, jugues en català” del CPNL, que té per objectiu fomentar l’ús del català en el joc i visibilitzar els jocs i les joguines en català i les botigues que els venen. Per aquest motiu, s’ha organitzat una mostra de jocs en català a la mateixa aula, que es repetirà, ampliada, de manera pública al Mercat Central de Tarragona el proper 12 de desembre, a la tarda.

Article adaptat del web del CNPL.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.