El passat mes de febrer van començar el tallers de scrabble per a col·legis i instituts del Prat de Llobregat organitzats pel Club Scrabble el Prat. Durant aquest mes de març i d’abril continuaran participant-hi tots el dilluns i dimecres al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.

Aquest any, a més, s’estan organitzant tallers de Scrabble a la localitat de l’Hospitalet amb la participació també del Club de Scrabble de Cerdanyola i amb la col·laboració d’en Miquel Sesé.

Aviat començaran les fases prèvies del torneig de Scrabble de Castelldefels amb la participació dels centres de primària i de secundària de la ciutat.

I es continua treballant per afegir més ciutats al circuit de l’Scrabble escolar, tot plegat per culminar el proper 28 de maig en el II Campionat de Catalunya de Scrabble Escolar que tindrà lloc a la sala gran del centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat.

Categories:

1 comentari

Mercedes Alcaraz · 5 de juny de 2011 a les 23:03

A l’escola Pere Lliscart de l’Hospitalet de Llobregat ens agradaria participar en les activitats i tallers que organitzeu. Com podem contactar amb vosaltres?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.