Torna el Torneig de Carnestoltes, la trobada més esbojarrada de l’Scrabble en català! Enguany, la tarda abans del Dia de la Dona, així que farem una “edició violeta”, unint les dues efemèrides.

Com sempre, no ho farem el mateix dia de Carnestoltes… us esperen a la rua! Farem el torneig de scrabble després, el dissabte 7 de març a les 17 h (cosa que el torna “violeta”).

El lloc triat per la trobada és la nostra seu, La Lleialtat Santsenca, molt propera al Metro i a la Renfe de Sants (c/ Olzinelles, 31).

El torneig serà a 3 partides completes, utilitzant el Leximots com a validador (web o app d’Android). Les normes de les partides clàssiques de la FISC les podeu consultar aquí.

Hi hauran premis per als tres primers classificats. No cal venir disfressat, però farem xerinola amb disfresses de tot tipus, personificacions de dones importants a la Història o, pels més discrets, alguna penyora de color violeta.

Hi hauran premis per als tres millors classificats del torneig de Scrabble en català. Farem un premi especial a la millor jugada amb V (per carnaVal i Violeta) i un detall al millor debutant.

Però això no serà tot! Un cop lliurats els premis, tindrem música a càrrec de DJ Kilovatio (Ricard de l’Atelier Français), que ens farà una sessió dedicada a les cantants femenines de diverses èpoques.

L’horari aproximat serà:
16.45 h rebuda de participants
17.00-18.00 h Ronda 1
18.00-19.00 h Ronda 2
19.00-20.00 h Ronda 3
20.00-20.20 h Lliurament de premis
20.20-21.20 h Ballaruca

Per participar us demanem un donatiu de 3 €. Inscripcions, enviant un correu a contacte@fiscrabble.cat


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.