L’onze de juny estava ben remarcat al nostre calendari, havia arribat l’activitat anual més important del Club! Per quarta vegada convocàvem als jugadors de Scrabble en català al nostre campionat.

Aquest cop teníem a la nostra disposició la Sala d’actes de Tecla Sala, gràcies a la col·laboració de la biblioteca, més gran i preparada per a fer un campionat.

Jpeg

Estem molt contents per l’arribada de quatre debutants, demostrant que hi ha saba nova: Marta Moral (CS Canet de Mar), Peadar Ó Braonáin (SACS, Sant Andreu de Palomar), Alfons Codina (d’Andorra) i Sergio Blasco (hospitalenc sense por).

Vàrem tenir l’ajut de Neus Juvillà, sòcia del Club, i el mateix Sergio Blasco, que pel matí va estar organitzant amb nosaltres. També vàrem tenir dos jutges entregats: Adela Ruiz i Andreu Pont.

Els guardons (entregats per Cristina Bassóns, secretària del Club, i Gemma i Adriana, de la biblioteca Tecla Sala) van quedar així:

— 1a classificada: Montse Hergueta (Queimada)

— 2a classificada: Eulàlia Abelló (CASC)

— 3r classificat: Gabriel Bas (Queimada)

Com sempre, la joieria-rellotgeria Hnos. González, va col·laborar amb nosaltres creant uns bonics clauers amb el nostre símbol (LH9). Per festejar aquest campionat tan nipó, els vàrem acompanyar amb una cervesa japonesa.

Jpeg

— La millor paraula amb H va ser de Cristina Bassóns (CS L’Hescarràs), hereues, guanyant una tassa amb portagots amb una H.

— La millor paraula japonesa va ser zen, i el premiat va ser Peadar Ó Braonáin (SACS, Sant Andreu de Palomar).

— Per la major quantitat d’scrabbles, Sayaka Kamikariya (CS L’Hescarràs) va endur-se una tetera.

— Marta Moral (CS Canet de Mar) va resultar ser la millor debutant, enduent-se una llauna de té amb imatges de geisha.

— Com ja mantenim des de l’any anterior, hem creat un premi per al jugador/a més habitual als campionats de la FISC (ja que el nostre campionat està cap al final de temporada). Aquest any, que era una espelma que imitava la fitxa de la F, li ha tocat a Arola Conesa (CS Premià de Mar), que ha jugat 40 partides.

— Finalment, aquest any instauràvem el premi del gat negre, dedicat a aquell/a que li ha anat pitjor durant tot el campionat, que va rebre Alfons Codina… El peluix del gat negre, batejat com Fonso, va anar-se’n cap a Andorra…

Jpeg

Moltes gràcies a tots els participants i a tots aquells que han col·laborat perquè el nostre 4t campionat oficial fos possible!

Totes les imatges aquí.

Vídeo https://youtu.be/aYUhrzgkUIQ

video hospi III
#scrabblecat   #scrabble   #català   #scrabbleencatalà   #lh   #lhospitalet

S’acosta el juny, i amb ell, el nostre 4t Campionat de Scrabble en català de l’Hospitalet de Llobregat!

Com sempre, us esperem a la Biblioteca Central Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas, 44), el dissabte 11 de juny de 2016. 
S’entrarà a les 10 h a la biblioteca (hora d’obertura) i, fetes les inscripcions, donarem pas a les tres primeres rondes, refarem forces dinant, i tornarem a la biblioteca per a les darreres tres partides i, després, per a l’entrega de premis.
Aquest any, portarem tot l’encant de l’Extrem Orient, dedicant el campionat al Japó. Per això, tindrem un premi especial per aquell o aquella que trobi una bona paraula japonesa! Creus que no en saps cap? Oi que més d’un cop has posat zen o judo? Si mires el nostre article dels mots japonesos, veuràs més exemples!
El campionat és oficial, amb el sistema suís, computable per al RaScCat (rànquing de la FISC) i el diccionari serà el DOCSEL.
L’organitza el Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, L’Hescarràs, amb la col·laboració de la Biblioteca Central Tecla Sala, la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament de L’Hospitalet, Hnos. González, el Consorci per la Normalització Lingüística i Mattel.
Reglament dels campionats oficials
Reglament de les partides clàssiques
HORARI
10.00-10.15 h: Rebuda dels participants i inscripcions.
10.20-11.20 h: 1a ronda
11.35-12.35 h: 2a ronda
12.50-13.50 h: 3a ronda
14.00-15.45 h: Dinar.
16.00-17.00 h: 4a ronda
17.15-18.15 h: 5a ronda
18.30-19.30 h: 6a ronda
19.45-20.00 h: Lliurament de premis i cloenda.
DONATIU D’INSCRIPCIÓ 8 €
Envieu un missatge a info@l-hescarras.cat per inscriure-us al 4t Campionat de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat.
El nostre gat de la sort us crida perquè hi vingueu!
http://www.l-hescarras.cat/4t-campionat-de-scrabble-en-cat…/

4t_campionat_LH