Comencem el circuit de duplicades de la temporada 2017-2018 amb el 3r Festival Internacional Duplicat en Català a Barcelona!
La FISC en serà l’organitzadora i ens cedeix l’espai la biblioteca Sagrada Família – J. M. Ainaud de Lasarte, al centre de la ciutat de Barcelona (c/ Provença 480).
Es farà el diumenge 29 d’octubre, a partir de les 11 h. Cal començar amb puntualitat, ja que la biblioteca tanca a les 14 h.
El reglament de la partida duplicada, modalitat que elimina l’atzar i on compta la concentració, el domini del vocabulari i la constància, es pot consultar al Reglament dels campionats duplicats oficials
Com ja és tradició, el nostre circuit itinerant de duplicades comença amb aquest (a Barcelona), al gener a l’Hospitalet i al maig a Canet de Mar. Des de fa anys estem impulsant aquesta modalitat, que té tant d’èxit en altres entorns, com el francòfon.
L’activitat serà gratuïta i hi haurà quatre premis (1r, 2n i 3r classificat i el major nombre de jugades màster). La partida serà a bossa completa.

Les inscripcions es poden formalitzar enviant un missatge de correu electrònic a les adreces contacte@fiscrabble.cat o fedintscrabblecatala@gmail.com

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.