Cartell_definitiu_20141115_campionat scrabble_2 p

El 2n Concurs del Maresme tindrà lloc enguany a Arenys de Mar, després de la reeixida primera edició organitzada a Canet de Mar. El 2n Concurs del Maresme d’Arenys de Mar tindrà lloc el dissabte 15 de novembre, a l’emblemàtic Ateneu Arenyenc (c/ Anselm Clavé, 22). La Plataforma per la Llengua d’Arenys de Mar i l’Ateneu Arenyenc, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Ajuntament de Canet de Mar, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la Federació Internacional de Scrabble en Català, organitzen aquesta segona edició del Concurs del Maresme, únic en el panorama escrablístic català per l’alternança entre dues seus: la del Club de Scrabble de Canet de Mar i del Club de Scrabble d’Arenys de Mar.

El Concurs començarà a les 5 de la tarda, tindrà 3 rondes i comptarà per al Rànquing de Scrabble en Català, RaScCat.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu electrònic: plmaresme@plataforma-llengua.cat o bé contacte@fiscrabble.cat

Els premis són ben especials, i s’atorgaran per a les categories d’avall:

  • Primer classificat: una caixa de 6 ampolles de Cava per la Llengua
  • Segon classificat: 3 ampolles de Cava per la Llengua
  • Tercer classificat: 2 ampolles de Cava per la Llengua
  • Premi especial a la millor jugada amb «l·l» (ela geminada): un lot Moritz (6 cerveses, un obreampolles i un cotxe petit “600” Moritz)
  • Premi especial a l’scrabble de puntuació màxima: un lot Moritz (6 cerveses, un obreampolles i un cotxe petit “600” Moritz)

Categories: Campionats

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.