Dissabte 8 de juny, alumnes del Centre per a la Normalització Lingüística i de les escoles d’adults, persones adscrites als centres cívics i de les associacions de veïns de l’Hospitalet de Llobregat, i qualsevol entusiasta del català i dels jocs de paraules, l’Scrabble inclòs, tindran l’oportunitat de participar al 2n Concurs de Scrabble en català, organitzat pel CNL de l’Hospitalet de Llobregat, i amb la col·laboració del Club de Scrabble L’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat, la Federació Internacional de Scrabble en Català i Mattel.

La competició tindrà lloc en la pintoresca finca Torre Barrina (parc de la Marquesa, carretera de Collblanc – passatge d’Amat, 9-13) (prop de la parada de metro de Collblanc), de 17 a 20 hores. Les inscripcions es poden formalitzar a nivell individual aquí o per parelles aquí, i també a qualsevol de les biblioteques de l’Hospitalet de Llobregat o directament a la seu del CNL de l’Hospitalet (c/ Mare de Déu de la Mercè, 20, 3a planta), o bé al telèfon 93 440 65 70. La participació és gratuïta.

A hores d’ara, ja hi ha 27 persones inscrites! I tu, t’hi apuntes?

Per a entrenar-se per al concurs, hom pot fer pràctiques de joc els dies següents, amb l’assessorament dels membres del Club de Scrabble L’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat:

Les bases del 2n Concurs de Scrabble del CNL de l’Hospitalet de Llobregat estan disponibles aquí.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.