Al cor del barri de les Corts de Barcelona, i emmarcat en la festa major, la Societat Coral de l’Espiga ha organitzat el seu primer Concurs de Scrabble en Català, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i, en particular, la participació de membres del CS l’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat i del CS Queimada de Barcelona.

Dotze jugadors i jugadores, latents fins aquest dia, que, gràcies a l’entusiasme de la Carmen, han passat a l’acció. L’Huguet, la Núria, la Carmina, l’Alfons i el Ramir han iniciat l’enlairament perquè en un futur molt proper el nom de la societat coral barcelonina llueixi amb força també en els àmbits escrablístics i en el circuit de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

Agraïm als membres del CS Queimada de Barcelona: Magda Falcó, Gabriel Bas i Karma Duch la seva aportació, simpatia, generositat i disposició d’ensenyar el joc, ajudant els nous grups i jugadors que s’incorporen en aquesta apassionant aventura de la llengua catalana, mitjançant el divertit i vast univers de les 225 caselles i 100 fitxes de Scrabble.

La participació excelsa del CS l’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat ha donat un veritable impuls a l’acte, on la gràcia i els somriures de Sayaka Kamikariya, Cristina Bassóns i Arola Conesa han determinat l’augment del nombre de scrabbles, tot reflectint-ne una progressió contínua del nivell de joc, com al darrer Obert disputat al Prat de Llobregat.

Un nou punt de trobada per a jugar a l’Scrabble a Barcelona, la SC l’Espiga de les Corts, al c/Joan Gamper, 30, un lloc per a fer amistats i passar una estona agradable, tots els dimarts de 17h30 a 21h, i els dimecres de 18h a 20h, per a joves i adults!


1 comentari

karma · 9 d'octubre de 2013 a les 10:48

Benvinguts, al joc de l’scrabble, desitjo que aquesta seu, que començà ahir, s’amplii i tingui molts seguidors.karma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.