Amb motiu de la Festa Major, hem celebrat el 1r Concurs de Scrabble de Sant Andreu de Palomar. Vuit participants, que han competit a tres rondes amb un sistema poc utilitzat en les competicions de la modalitat clàssica de scrabble, el de “copa”, que acaba en un encontre directe entre els dos millors participants.
La final ha enfrontat la Cristina Bassóns i en Peadar Ó Braonáin. Ha estat molt competida, amb reacció intermitja d’en Peadar, però finalment la Cristina ha aconseguit el campionat.

fixat_andreu


Pel tercer lloc s’han enfrontat la Mercè Illa i en Jordi Marcó, amb triomf de la primera. La resta de premis se’ls han endut el Marc Antònio per la millor paraula amb la “X” de sant Andreu i el mateix Jordi Marcó per l’scrabble amb millor puntuació.
La classificació final ha estat la següent:
1r lloc Cristina Bassóns (l’Hescarràs)
2n lloc Peadar Ó Braonáin (SACS)
3r lloc Mercè Illa (CS Canet de Mar)
Jordi Marcó
Marc Antònio (SACS)
Laura Sánchez (SACS)
Armand Sanmamed
Ana García del Campo

Des de la FISC, agraïm la col·laboració i la simpatia de tots els participants que en un ambient lúdic i divertit han inaugurat aquest concurs d’iniciació de Scrabble en Català, dins el marc de la Festa Major del barri. També agrair als voluntaris i simpatitzants l’àrdua tasca de promoció i expansió d’aquest joc incorporant nous adeptes i grups de joc. Labor que sempre beneficia al conjunt del moviment de l’Scrabble en Català més enllà de elitismes i democratitzant la pràctica d’aquest esport de la ment a tots els nivells.

Totes les imatges i fotos aquí.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #cpnl

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.