La temporada de Scrabble escolar 2012-2013 s’ha estrenat amb una participació rècord d’escoles de Sabadell. Gràcies al suport de Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell, 14 escoles s’han apuntat al 2n Torneig Escolar de Scrabble de Sabadell: CEIP Calvet d’Estrella, Escola Jaume Viladoms, CEIP Joan Maragall, Escola Nostra Llar, Escola Joan Sallarès i Pla, Escola Joaquim Blume, CEIP Catalunya, Centre d’Estudis RAMAR, Agrupació Pedagògica Sant Nicolau, Escola Joan Montllor, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Serra, Escola Taller d’Educació Especial Xalest, Escola Mare de Déu de la Salut.

Els tallers, programats al llarg de l’any lectiu, van començar a l’octubre amb la participació activa i experta dels membres del Club de Scrabble de Sabadell: Rosa Mª Cucurull, Andreu Masagué, Carmina Boix, Eulàlia Baquès, Mª Dolors Llarguès, Salut Arús, Eulàlia Llarguès i Ana Mª Martínez, amb la col·laboració de Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català.

Ja s’han dut a terme 7 sessions a 5 de les 14 escoles, amb grups de 25 alumnes, que tal com reflecteixen els vídeos, representen uns moments de diversió activa i alhora de pràctica de la llengua catalana, aspectes fonamentals de la filosofia dels tallers de Scrabble Escolar.

A part el costat didàctic, els alumnes que mostrin més habilitats, competiran al final del cicle de tallers a la primera Final Escolar de Sabadell, prèvia a la Gran Final de Scrabble Escolar en català del 25 de maig de 2013.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.