Imprimir

El 10è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc el dissabte 27 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Catamots, els Serveis Informàtics Delos, el Centre d’Estètica Abelló el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i Mattel.

Enguany tornem a jugar a l’Scrabble i alhora a gaudir de la festa major del Prat de Llobregat, envoltats per l’encisador ambient de la Fira d’Atraccions.

No us perdeu els premis especials del 10è Obert del Prat 2013 i la resta de sorpreses!

El Club de Scrabble del Prat de Llobregat obre la nova temporada de campionats oficials de la FISC, 2014-2015, convidant tots els afeccionats a l’Scrabble a una nova edició del clàssic Obert del Prat, on regnaran, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 6 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.

La inscripció val 8€ i es formalitza preferiblement a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic d’avall, o bé el mateix dia del campionat.

scrabbleprat@hotmail.com

HORARI

09:45-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:15-14:00
: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:45: Tres darreres rondes.
20:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat

A la sala hi haurà, com sempre, una taula amb delícies per a esmorzar i berenar, igual que alguna sorpresa a l’ocasió de la fira.

El dinar serà de lliure elecció. Al mateix Centre Cívic es poden demanar plats combinats a partir de 6,50€. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. A prop hi ha també un restaurant asiàtic on, a partir de 12€, es poden triar menús suculents. Per als gurmets, el Restaurant del Llac ofereix substàncies alimentàries sofisticadament guisades a partir de 25€. Qui estigui a dieta podrà gaudir dels oferiments autòctons de les paradetes de degustacions i de tirs al plat, tot celebrant la festa major de la ciutat amb una bossa de crispetes a les mans.

Jugadors inscrits:

1-CS del Prat de Llobregat: Isa Hernández, Marga Hernández, Adela Ruiz, Francesc Gallèn

2- CS Queimada: Montse Hergueta, Mª Lluïsa Penelas, Eulàlia Abelló, Enric Borràs, Dolors Galí

3- CS de Cerdanyola del Vallès: Octavian Mocanu

4-CS de l’Hospitalet de Llobregat L’Hescarràs: Cristina Bassóns

5-CS de Sabadell: Salvador Batlle

6-CS Santandreu : Santi Rosales

7-CS de Canet de Mar : Arola Conesa

8-CS de Vilafranca : Àngels Castells

9-CS Amics del Gornal : Josep Anguera

Categories: Campionats

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.