Així va anar el nostre Vermut de Scrabble en català a Girona!

Dissabte 5 de novembre, Girona, Fires de Sant Narcís. Un matí esplèndid a la terrassa de la Taverna del Foment gironí. Veritablement, no es podia haver escollit lloc i moment millors per fer un vermut, tot jugant a l’scrabble en català.

Gironins i gironines de totes les edats es van aplegar a la Plaça dels Mercaders, al rovell de l’ou de la ciutat de Girona, convocats pel Foment de Girona i la Federació Intenacional de Scrabble en Català, per passar una bona estona tot construint paraules en un tauler de scrabble, mentre gaudien d’un bon aperitiu.

vermut de scrabble a Girona

L’activitat, més enllà d’acostar al públic en general el joc de les paraules per excel·lència i de fer conèixer les seves possibilitats com a eina per a l’aprenentatge i la difusió de la nostra llengua, ha volgut ser el preludi del Gran Campionat de Scrabble, que se celebrarà el proper 26 de novembre a la seu del Foment de Girona, organitzat pel mateix Foment, la Plataforma per la Llengua-ADAC i la Federació Internacional de Scrabble en Català.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.