El dissabte 26 de novembre de 2022 es disputarà el Gran Campionat de Scrabble en català de Girona.

Lloc del Campionat: Centre d’El Foment, Carrer dels Mercaders 8-10, Girona. El Foment és un complex cultural amb espais dedicats a la formació, al lleure, a la gastronomia, al debat i a la reflexió, amb l’objectiu de fomentar la cultura, la llengua, la història i la gastronomia catalana.

Aquest gran campionat l’organitza l’ADAC-Plataforma per la Llengua Gironès, El Foment de Girona i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) amb la voluntat de ser un campionat estable de gran format que pugui atraure el màxim de jugadors d’arreu el domini lingüístic. La primera edició es va celebrar el passat 28 de maig a la Lleialtat Santsenca, a Barcelona.

El campionat es jugarà a sis partides en sistema suís durant tot el dia (tres partides al matí i les tres restants al vespre). Les inscripcions són obertes mitjançant el formulari que trobareu a l’article de la web de Plataforma per la Llengua (aquí) a totes les persones majors de 16 anys. Per formalitzar la participació al campionat només cal emplenar les dades i haver llegit amb anterioritat el reglament.

El preu de la inscripció serà de 14 € amb un descompte de 4 € per als socis de Plataforma per la Llengua, de l’ADAC i/o federats de la FISC (el descompte no és acumulable). El pagament de la inscripció es cobrarà el mateix dissabte 26 de novembre abans de començar la competició, i es podrà fer en efectiu o targeta. La inscripció al gran campionat donarà dret a tot el material necessari per jugar, a una ampolla d’aigua i a un petit obsequi.

Cartell del Gran Campionat de Scrabble de Girona 2022

Cronograma de la jornada

9.30 h – Obertura de portes i acreditacions. 
10 h – Parlaments de benvinguda. 
10.15 h – Inici de la primera partida. 
11.15 h – Inici de la segona partida. 
12.15 h – Inici de la tercera partida. 
13 h a 16 – Descans per dinar 
16 h- Inici de la quarta partida. 
17 h – Inici de la cinquena partida. 
18 h – Inici de la sisena partida. 
19 h – Entrega de premis. 
20 h – Finalització del Gran Campionat de Scrabble en català de Girona i inici del concert “El Joglar” d’Arnau Tordera.

Premis

1r classificat – 600 €
2n classificat – 300 €
3r classificat – 150 €

També s’atorgaran alguns premis especials consistents en alguns lots de productes oferts per diverses cases comercials.

Reserva de taula per dinar a La Taverna i a La Fonda

La Taverna d’El Foment i la Fonda d’El Foment són els espais que configuren la branca gastronòmica d’El Foment. Un projecte culinari enfocat a treballar amb productes de la terra i amb proveïdors locals que facin servir l’etiquetatge en català. Podeu reservar taula per dinar trucant al 972 21 07 76 o enviant un correu a taverna@elfomentgirona.cat o a fonda@elfomentgirona.cat. També podeu consultar les cartes a través dels següents enllaços: https://www.elfomentgirona.cat/taverna/cassoletes i https://www.elfomentgirona.cat/fonda/carta.

Concert a El Foment

El mateix dia del Campionat, a les 8 del vespre, El Foment ha programat en un dels seus espais el concert “El Joglar” d’Arnau Tordera. El 2022 commemorem 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer i Arnau Tornera s’ha proposat de fer reviure aquest format als nostres dies per tal d’homenatjar l’efemèride. Per a més informació i compra d’entrades, consulteu el següent enllaç: https://www.elfomentgirona.cat/agenda/186/arnau-tordera.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.