Doncs sí, el Catamots, el joc en línia de scrabble en català, es renova i porta novetats!

La web està creada per a l’ordinador. Si voleu utilitzar un dispositiu mòbil (mòbil o tauleta), cal que us baixeu l’app d’Android o d’iOs.

renovació catamots

La rentada de cara comença amb el canvi de color de les fitxes, de gris a groc clar.

Si us hi fixeu, ara:

  • Els escarrassos es destaquen en verd.
  • La darrera jugada feta es mostra amb les lletres verdes.
  • Quan estàs creant una paraula nova, les lletres queden en vermell.
catamots color de fitxes

El primer cop que entreu a aquest Catamots renovat us demanarà la localitat: és una petita informació extra que no us compromet, però que ens ajuda a conèixer millor els nostres usuaris.

També s’han deixat a zero les estadístiques: era injusta perquè molts cops fèiem partides contra la màquina, gairebé invencible. Ara només comptaran per a les estadístiques les partides contra d’altres persones i si la partida és completa.

Són peticions que ens havien anat arribant dels jugadors habituals.

També s’ha actualitzat el diccionari, ara ja conté totes les paraules noves del Leximots.

Nova funció: Catamots exprés

No us passava que teníeu ganes de jugar a scrabble en català, però teníeu poc temps per fer una partida sencera? Doncs ara teniu l’opció del Catamots exprés. S’hi pot jugar contra la màquina o contra persones (en partides de 2, 3 o 4 participants).

catamots triar partida

Es tracta de mini partides de 6 tirades per jugador (senyalitzades al costat dels punts), amb 35 segons per a fer cadascuna d’elles. Cinc minuts de diversió!

partida exprés del catamots

7 comentaris

Neus Torres Roig · 5 d'octubre de 2022 a les 13:51

Amb aquesta modificació, l’ordinador no em dona la contrasenya que tenia guardada, i que no recordo. Tampoc dona l’opció de recuperar-la, només et permet crear un perfil nou amb un nom diferent del que tenia abans (i que m’agradava) i amb el qual m’he inscrit a la 5a lliga virtual

Beppa Casas · 6 d'octubre de 2022 a les 17:12

Agraïment i felicitacions pels canvis, El joc i la satisfacció dels jugadors hi guanya. Una partida contra l’ordinador dura al voltant de 10 minuts, no m’agrada haver de “saltar” la mini CADA vegada que accedeixo… Qüestiono el Leximots, però això no té remei! Itero, gràcies per la bona feina!!

admin · 10 d'octubre de 2022 a les 10:54

Mai ha estat possible recuperar la contrasenya; nosaltres no hi tenim accés. Aquest cas s’ha resolt, però si algú es troba en aquesta situació, només podem eliminar el compte que tenia (del qual no recorda la contrasenya) i que el torni a crear… apuntant la contrasenya nova per no oblidar-la!

admin · 10 d'octubre de 2022 a les 10:56

Gràcies, Beppa! No acabo d’entendre què vols dir amb la “mini”. Respecte al Leximots, es basa en diccionaris normatius… algunes paraules també ens sorprenen que s’acceptin o que d’altres més “normals”, no… què hi farem!

Beppa Casas · 15 d'octubre de 2022 a les 0:03

Em refereixo al Catamots Exprés que no faré servir, perquè una partida normal contra l’ordinador dura 10′ de mitjana, que no és cap bestiesa… i me l’he de saltar cada vegada que entro a fer una partida. Fora millor -crec- haver d’anar a cercar-lo a qui l’interessi… Salutacions!!

admin · 16 d'octubre de 2022 a les 19:06

Noia, què ràpida! Normalment una partida s’allarga uns 20-30 minuts, per això es va crear la versió exprés, ens la demanaven…

Beppa Casas · 27 d'octubre de 2022 a les 15:17

Hahaha! No és que jo sigui ràpida, és que l’ordinador duu fuet!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.