Com cada any, després del campionat clàssic de Canet de Mar, arriba el duplicat!

Sis scrabbles ens ha ofert l’ordinador en aquesta ocasió: trocantí (un terme de l’anatomia animal), neperiana, florentí, vergeres (herba vergera), emmerdis i massinis (hum, què bons! si voleu saber-ne més o fer-ne un…).

Però en qüestió de teca, res millor que les maduixes de Canet, que aquell dia sortia als carrers! Vàrem tenir una bona mostra de mans de les germanes Illa. Què bones!

La quarta edició del Campionat de Scrabble Duplicat de Canet de Mar l’ha guanyat la jugadora del CS Canet, Mercè Illa, que ja havia guanyat l’edició de l’any 2017. La duplicada s’ha jugat el diumenge 6 de maig, a les 11 hores, a la Masoveria amb jugadors de diferents poblacions.

Estem molt contents que arribi sava nova a les nostres competicions: la Sabrina Tenas es va atrevir a jugar per primer cop i la Laia Rúbies, campiona del concurs d’Alella, va descobrir les duplicades, que li van agradar molt.

Els guanyadors són:

1a classificada: Mercè Illa (CS Canet de Mar), 658 punts
2n classificat: Armand Sanmamed (CS Sant Andreu de Palomar), 630 punts
3r classificat: Francesc Gallen (CS El Prat), 577 punts
Rècord de jugades màster: Jordi Pujol (independent de Vilanova), 5 màsters
Millor jugadora del CS Canet de Mar: Mercè Gabardós, quarta a la classificació general, 569 punts

Volem fer esment que hi ha hagut dos jugadors amb cinc jugades màster, però els punts obtinguts a la partida han decantat el premi a favor de Jordi Pujol i en contra de Laia Rúbies d’Alella.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.