Al Casal d’Alella volen ampliar les seves activitats afegint trobades per jugar a Scrabble en català i nosaltres ens n’alegrem!

Per a començar, i com a presentació del joc i de l’activitat, s’ha fet un petit concurs per a convocar els aficionats a l’Scrabble i la FISC hi hem col·laborat deixant el material i fent unes explicacions sobre la marxa per aclarir dubtes que anaven sorgint. En Toni, president del Casal d’Alella, va fer una petita presentació i… som-hi!

Es van fer 3 partides a 12 jugades per participant, creant molt bon ambient i ganes d’anar aprenent. Apart de jugadors adults, van venir alguns nens i nenes, que també van estar jugant. L’Ana Muñoz, professora de l’IES Mediterrània de El Masnou (on s’han fet tallers de Scrabble Escolar), també va visitar-nos.

Des del Club de Canet, van venir a jugar la Mercè Illa i la Mercè Gabardós, que, malgrat ser les dues millors jugadores de la trobada, van renunciar al premi i van ser unes bones mestres pels seus contrincants.

Finalment, es van repartir els premis! Dos vals per a llibres que van guanyar la Laia Rubiés i la Montse Martínez. Vàrem portar un joc de Scrabble per a sortejar, i li va tocar a la petita Berta.

Agraïm en Toni i l’Àngels, de la Junta del Casal d’Alella, que ens hagin fet confiança i que tinguin tantes ganes de continuar amb l’experiència.

Ara ja hi ha un joc de Scrabble en català esperant per ser estrenat! Us anirem informant de les properes trobades que organitzaran! Endavant, Alella!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: