Fem una ressenya del passat campionat “Llàgrimes de sant Llorenç”, que es va dur a terme el passat dia 10 d’agost, a les 19 h, al web de Mindsports Academy.

Aquesta vegada vàrem completar els 8 participants admesos, així que no hi van haver byes, cosa que sempre dona més dinamisme al joc.

Hi ha hagut una forta representació des de Canet de Mar (tbellatriu, MercèIlla i Paraulera), a més d’una forta rival des d’Eivissa, la Neus!

En la primera ronda, els emparellaments van quedar així:

MercèIlla – TinaBassols
Neus – Paraulera
Geminada1 – Labrador1
tbellatriu – Silviaa

A la partida entre MercèIlla i TinaBassols, guanyada per la segona, s’ha pogut aprofitar be les lletres cares, sorgint algunes paraules interessants com CAPELS (capells, barrets), en un triple de paraula.

A la segona ronda, s’han enfrontat els guanyadors de la ronda anterior, que han estat:

Neus – TinaBassols
Geminada1 – tbellatriu

La primera partida de les semifinals ha estat en constant fricció de punts, amb scrabbles per les dues bandes i aconseguint donar bon ús a les lletres cares. Un SERIALS en triple de paraula ha donat l’avantatge al darrer segon a TinaBassols, que ha passat a la final.

Com a l’altra semifinal ha quedat guanyador/a Geminada1, ha passat a la final també, disputant-se el tercer i el quart lloc Neus i tbellatriu.

A la final, entre Geminada 1 i TinaBassols, ha guanyat el primer jugador/a amb no gaire diferència de punts, esgotant les fitxes abans que el temps i fent 4 scrabbles cadascun. S’han fet algunes paraules poc conegudes, com salprès (del verb salprendre, fer penetrar sal a una vianda) o mirraveu (del verb mirrar, perfumar amb mirra). [Sí, seria “baptisme” i no “bautisme”, és el que passa quan no s’impugna…]

La classificació quedaria així:

1r lloc: Geminada1
2n lloc: TinaBassols
3r lloc: tbellatriu
4t lloc: Neus
5è lloc: MercèIlla
6è lloc: Paraulera
7è lloc: Labrador1
8è lloc: Silviaa

Així que… Geminada1, estàs convidat/da al proper campionat del Prat, t’esperem el 17 de setembre!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.