El nostre campionat de juliol en línia ja té una campiona!

Vàrem ser sis participants i el sistema va repartir-nos així a la primera ronda:

Labrador1 – TinaBassols

Geminada1 – TBellatriu

Frank57 (bye)

Berta (bye)

(El fet que hi haguessin dos byes era inevitable ja que, com era un campionat a vuit, calien quatre jugadors per a les semifinals i, si es feien tres partides, no hi hauria un quart participant per a la següent ronda.)

Labrador1 i TinaBassols varen tenir una partida frec a frec, amb només un punt de diferència: la segona va poder passar a la següent fase.

Les semifinals van ser aquestes:

TinaBassols – Frank57

Geminada1 – Berta

La partida entre Frank57 i TinaBassols va ser encara més disputada, passant a la final la segona per temps, ja que tenien la mateixa puntuació al acabar el temps (10 min) de Frank57, fent dos scrabbles cadascun.

Per altra banda, Geminada1 va perdre contra Berta, amb molts scrabbles i aprofitant el temps que tenien fins al darrer segon.

Aquests resultats van comportar que es juguessin el tercer i el quart lloc Frank57 i Geminada1, on el primer va guanyar amb contundència.

La final, entre TinaBassols i Berta va ser també força ajustada, però un scrabble de més (dos contra un), va donar la victòria a Berta.

Finalment, la classificació va quedar així:

  • 1r lloc: Berta (aconseguint el premi, una inscripció gratuïta per l’Obert de El Prat, que tindrà lloc el 17 de setembre).
  • 2n lloc: TinaBassols
  • 3r lloc: Frank57
  • 4t lloc: Geminada1
  • 5è lloc: ToniBellatriu
  • 6è lloc: Labrador1

Esperem poder organitzar pròximament algun altre torneig en línia a Mindsports Academy (link), donant a conèixer aquesta nova plataforma multidispositiu de joc de Scrabble en català en línia, millorant al mateix temps el seu funcionament i el coneixement d’aquesta eina entre els jugadors.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.