Taller de Scrabble a la Festa de Tardor de Sant Joan Despí

Amb la iniciativa de Miquel Àngel Gibert, el soci del Club de Scrabble de l’Hospitalet, la Federació Internacional de Scrabble en català, amb el suport de l’Scrabble Escolar, va participar a la Festa de Tardor de l’Eixample, a la conquesta de Sant Joan Despí.

cam02021

Malgrat la baixada de les temperatures per la pluja dels dies anteriors, força gent del barri va acudir a aquesta festa per compartir una jornada de tardor i cultura amb la família i els amics.

cam02022

Els primers participants van ser els nois de la paradeta del costat, els campions d’Europa del futbol de botons, ben jugats mostrant la seva competitivitat sana com a qualsevol competició esportiva. En total, una vintena de persones van passar pel nostre taller.

A la festa hi havia altres jocs populars i espectacles infantils. L’Scrabble en català també va despertar l’interès dels infants i dels joves del barri. Al final de la festa, el taller es va omplir del somriure de la gent i la llum del sol que gairebé tot el matí va estar amagat.

14716055_1309266675774916_1367616390977574669_n

 

Agraïm als organitzadors, l’Associació de Veïns de l’Eixample de Sant Joan Despí, i especialment el Josep Maria Segura per facilitar la nostra tasca.

Be the first to comment

Deixa un comentari