Dissabte 11 de febrer, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar celebrarà el seu VII Campionat de Scrabble al CRTTT – Escola de Teixits a l’espai del Bar (entrada per Plaça Universitat, entre el museu i el CAP).

– 9:30 hores: Rebuda dels participants i inscripcions.
– 10:00 -13:30 hores: Tres partides matinals.
– 14:00 hores: Dinar.
– 16:00-19:00 hores: Tres darreres rondes.
– 19:15-19:30 hores: Lliurament de premis i cloenda del Campionat.

Cartell Canet de Mar

Hi hauran premis per als tres primers classificats, per a la millor jugada amb la “Ç” com sempre, el diccionari arbitral serà el Leximots.

Es jugaran sis rondes d’un contra un, seguint el sistema suís. Podeu consultar el reglament dels campionats oficials en el següent enllaç. Els resultats comptaran en el rànquing RASCCAT.

Per inscriure’s o fer qualsevol consulta, cal enviar un correu electrònic a merce.illa@gmail.com

Les inscripcions preferiblement fins el dia 8 de febrer, però si queden places restaran obertes fins a les 10 h del mateix dia.

Les places són limitades i el donatiu de participació serà de 10 €.

Per al dinar, hi ha un restaurant aprop, i us deixem el menú (encara que també es pot anar per lliure). Aniria bé si, amb la inscripció, dieu quin 2n plat voleu, per facilitar la feina:

Aquesta activitat es duu a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar, la Federació Internacional de Scrabble en Català, la secció local de Plataforma per la Llengua i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.