El Club de Scrabble de L’Hospitalet de Llobregat, L’Hescarràs, amb la col·laboració de la FISC, ha preparat el dissabte 1 de febrer una partida duplicada inspirada en el llibre de Victus, d’Albert Sánchez Piñol per a reforçar el conte adaptat per a nens que aquell mateix matí s’explicava. Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha fet aquesta activitat com a complement dels “Dissabte de conte” que realitza la biblioteca Tecla Sala un cop al mes. Al principi amb un cert dubte, les famílies s’han acostat a la LudoTecla per a descobrir aquesta manera de jugar a Scrabble, encara que de seguida han entès el funcionament i cercaven paraules al seu faristol amb entusiasme.

victus_c1

Hem rebut la sorpresa de trobar en Kabir, un antic estudiant de l’escola Pau Vila i concursant de l’Scrabble Escolar, que venia amb el seu germà petit, en Sabir, que de segur farà molt bon paper quan tingui edat per a participar al Campionat de Scrabble Escolar (a partir de 5è curs de primària).

victus8_web

La sala s’ha plenat de gent de diferents cultures i edats que s’han entusiasmat amb aquest joc. Esperem que a les properes duplicades a Tecla Sala, poguem seguir veient pares i fills davant del faristol.

victus_c2

També hi ha un vídeo de l’activitat a YouTube:

victus9_web

#duplicadateclaLH9