Aquest any que acabem d’estrenar tindrà com a primer campionat de Scrabble en català, al circuit oficial de la FISC, el de la vila de Sant Andreu de Palomar, que celebrarà la seva cinquena edició.

Cartell del V Campionat de scrabble de Sant Andreu

El campionat constarà de sis rondes (tres al matí i tres a la tarda), amb partides de 25 minuts per cada jugador. Serà el proper dissabte 28 de gener a la seu del SACS-Sant Andreu Club de Scrabble, el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu-Can Galta Cremat (Arquímedes, 30), amb l’horari següent:

10:30: Rebuda dels participants i inscripcions
10:45-14:00: Tres primeres rondes de partides d’un contra un
14:00: Dinar
16:00-19:00: Tres darreres rondes
19:15: Lliurament de premis i cloenda del Campionat

Hi hauran premis per als tres primers classificats, per a la millor jugada amb la “X” (símbol present a l’escut de la vila) i per al millor scrabblista amb menys de 1.000 punts al RascCat (o bé debutant en una competició oficial).

Com sempre, el diccionari arbitral serà el Leximots.

El donatiu de participació serà de 10 €.

Les inscripcions es poden formalitzar enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça goland@pangea.org.

El SACS-Sant Andreu Club de Scrabble, club organitzador de la competició, agraeix la valuosa col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), del Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu (CMCPSA) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.