Trobada Intercontinental de Scrabble en català, Globalcat-FISC La Federació Internacional de Scrabble en Català ha estat la convidada de la IV trobada internacional d’alumnes de català organitzada pels Casals en Xarxa Globalcat. Són trobades que tenen com a objectiu posar en contacte persones que aprenen la llengua catalana arreu del món i dinamitzar-ne l’aprenentatge.

La IV Trobada ha estat dedicada al Nadal i ha tingut dues parts ben diferenciades. En la primera, alumnes i membres de diversos casals catalans d’arreu del món ens han explicat com es viuen les tradicions nadalenques als seus països. En la segona, Andreu Pont, de la Federació Internacional de Scrabble en Català i de l’Associació Scrabble Escolar ha fet una presentació pràctica del joc. Posteriorment, en una de les sales de conversa de la trobada, hem continuat jugant i passant una bona estona buscant i combinant paraules en català. Així, els assistents del Brasil, l’Equador, Mèxic o l’Argentina entre d’altres, han pogut conèixer d’una manera participativa i divertida les possibilitats de l’scrabble en català com a eina d’aprenentatge i de socialització de la nostra llengua.

Trobada intercontinental Globalcat i FISC 2021

Volem agrair als organitzadors de la trobada l’oportunitat que ens han ofert de presentar la feina de la Federació Internacional de Scrabble en Català i dels seus clubs en aquesta experiència intercontinental i esperem poder-la repetir ben aviat. FISC


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.