La llengua catalana, novament present a una competició internacional de Scrabble!

Emmarcat en el Mattel World Scrabble Championship organitzat per Mattel i Mindsports Academy i, pel que fa al català, la Federació Internacional de Scrabble en Català, jugadors d’arreu del món es trobaran en la gran festa anual de l’Scrabble, que enguany se celebrarà a la ciutat anglesa de Torquay, del 22 al 28 d’octubre de 2018.
Durant una setmana, es desenvoluparan les diverses competicions del campionat on l’Scrabble en llengua catalana tindrà el seu lloc, al costat de l’Scrabble en anglès, en francès, en espanyol, en alemany i en noruec.
El Mattel World Scrabble Campionship és la cita ineludible per als milers d’aficionats d’aquest joc arreu del món i la FISC hi serà present un any més, fent palesa en aquest fòrum internacional la vitalitat d’aquest joc en la seva versió catalana.

El nostre campionat, el II Festival Internacional de Scrabble en Català, se celebrarà dissabte 27 d’octubre al Riviera International Centre (Torquay, Devon, Anglaterra).

Serà un campionat clàssic de sis rondes a sac complet, amb els reglaments de la FISC. La llista de paraules usada serà el LEXIMOTS.

El cronograma és:
9.30 h – inscripcions
9.45 – 18.30 h – rondes 1 a 6
18.30 – lliurament de trofeus

ON SERÀ?

A Torquay, a l’impressionant costa del sud de Devon. La bella Riviera Anglesa ha estat una destinació turística popular durant segles. Les platges de sorra, les cales rocoses, els ports pintorescs i un clima meravellosament suau es combinen per atraure visitants que busquen una experiència única.

Adreça: Riviera International Centre, Chesnut avenue, Torquay, Devon

PER A REGISTRAR-S’HI

Primer de tot, registrar-nos a la web oficial del campionat.

Us deixem una mostra amb un parell de consells:

Després, cal anar a aquesta web per pagar la inscripció al campionat en català (20 lliures). Es pot pagar amb targeta de crèdit o PayPal.