A continuació us mostrem una llista de preguntes més freqüents. Si teniu alguna pregunta addicional, envieu un missatge a info@tmainter.com (en anglès) o contacteu amb nosaltres (contacte@fiscrabble.cat).

1. Aliments i begudes: Hi haurà aliments i begudes disponibles per comprar a la seu del campionat.

2. Metge: Si visiteu Anglaterra des d’un país que no pertany a l’Unió Europea haureu d’assegurar-vos d’estar coberts per assistència mèdica a través de l’assegurança mèdica personal o de viatge durant la vostra visita. Si necessiteu el tractament del National Health Service (NHS) i no heu contractat cap assegurança, se us cobrarà al 150% de la tarifa estàndard del NHS, tret que se us apliqui una categoria d’exempció per a vosaltres o per al tractament. Podeu trobar més detalls aquí: www.nhs.uk. Per a emergències, marqueu 999.

3. Accés per a discapacitats. Hi ha accés i instal·lacions per a persones amb discapacitat a tot el recinte del torneig, cliqueu aquí per obtenir més informació (en anglès).

4. Aparcament. Hi haurà una tarifa especial per als Campionats Mundials de Scrabble, els vals estaran disponibles a la recepció principal de Riviera. Podeu trobar els detalls del pàrquing de la seu aquí: www.rivieracentre.co.uk/parking

5. Diferència horària. L’hora local és GMT (una hora menys que a Catalunya).

6. Horari comercial. Els horaris d’obertura de les botigues locals és de dilluns a dissabte entre les 09:00 i les 22:00. Botigues de més de 280 metres quadrats: poden obrir els diumenges, però només durant 6 hores consecutives, de 10 a 18 hores.

7. Moneda. La moneda local és la lliura.

8. Targetes de crèdit. La majoria de targetes de crèdit importants s’accepten a les botigues i als locals de la zona. Hi ha caixers al carrer principal i en alguns hotels i locals. Tingueu en compte que els caixers automàtics poden cobrar per les retirades, això es detalla a la màquina.

9. Fumar. És il·legal fumar en un lloc públic tancat i dins dels llocs de treball  a Anglaterra. Comproveu que hi hagi zones de fumadors designades als locals.

10. Transport públic. Servei d’autobús local disponible: Stagecoachbus. Serveis de taxis locals disponibles.

11. Allotjament. Els hotels locals, el B & B i diverses reserves d’allotjament es poden trobar a TRIP ADVISORBOOKING.COM


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.